Debutant Sophiastraat wint 29ste Buurtquiz Lombok-Heijenoord

Met maar liefst vier nieuwe straatteams was de Buurtquiz Lombok-Heijenoord weer op oude sterkte sinds corona met in totaal 16 straatteams. Met bijna 100 mensen in de zaal was het een gezellige maar ook leerzame boel. De interessante onderwerpen die de verschillende wijkgenoten ons voorschotelden bij hun presentaties en vragen waren soms best pittig. Dat leverde ook een groot verschil op in de uitslagen tussen de straatteams.

Sophiastraat gaat met 6 tickets voor Focus Filmtheater en de wisseltrofee Slimste Straat mag een half jaar lang in de Sophiastraat In Lombok worden opgehangen!

De verschillen tussen de teams waren groot, je moet het allemaal ook maar weten 😉 Hoe diverser je team (interesses, leeftijd) hoe meer kans je maakt. Maar de score is niet het belangrijkst natuurlijk. De gezelligheid met je buurtgenoten is goud waard.

De Petje op Petje af ronde verliep redelijk snel en leverde 2 extra punten op voor Randje Lombok.

De volgende quiz staat al weer gepland voor zaterdag 9 november 2024. De inschrijving hiervoor is geopend! We hopen elkaar dan weer te zien. Voor Joost zal het de laatste quiz zijn (als organisator dan).

Op zaterdag 23 maart 2024 nieuwe Buurtquiz!

Doreen en Joost zijn de nieuwe buurtquiz al aan het voorbereiden, samen met de vragenschrijvers. Meld je (straat)team nog aan, er zijn nog vrije plaatsen. Nog nooit meegedaan met de buurtquiz? Meld je dan nu aan!
Aanmelden kan via: lombokheijenoord@buurtquiz.nl

De eindstand van de vorige buurtquiz in november 2023 hadden jullie nog tegoed. Maar liefst twee shoutouts hadden we nodig om plaats 1 t/m 4 duidelijk te krijgen.

We zien je graag in het ’t Huukske op 23 maart!

Bremstraat-boven wint na shoot-out met Tulpstraat

We hebben lang moeten wachten op een nieuwe winnaar, maar eindelijk heeft de Tulpstraat de wisseltrofee moeten afstaan aan team Bremstraat-boven, ofschoon dat maar nipt was.

Het andere deel van de Bremstraat eindigde overigens, samen met het nieuwe team Frombergstaat, op een gedeelde laatste plaats.

Later meer…